t>

Kontakt os på telefon

20 10 38 25

Grøn køreskole i Haarby giver
​kørekort der spare dig for mange penge

Grøn Køreskole er en køreskole midt i Haarby. der fokuserer på at lære køreskoles elever at køre energi- og miljø rigtigt fra starten. Det giver de nye bilister et kørekort med gode grønne kørevaner, som er til gavn og glæde for deres økonomi og ikke mindst miljøet.

​Grøn køreskole er en køreskole der først og fremmest fokuserer på eleven, så man føler sig tryg i trafikken, og består sine prøver første gang.

Lær hvordan man kører energi- og miljørigtigt i trafikken.​

Uopfordret ansøgning til nye kunder der vil have kørekort.
Du ser hermed en uopfordret ansøgning om at tage dit kørekort hos Grøn Køreskole. Vi vil stille vores arbejdskraft til fuld rådighed, køre for dig, køre med dig, og dele ud af vores erfaring og viden, så du betjener bilen korrekt, grønt og skånsomt, og vi hjælper dig så du er opmærksom på de rigtige ting. I pressede eller overraskende trafiksituationer vil vi kunne gribe ind - det er dog sjældent nødvendigt, for med god undervisning i teorilokalet og i skolevognen er du et hjul foran.

Om mig selv kan jeg fortælle, at jeg blev færdiguddannet kørelærer i juli år 2009 og derefter startede jeg Grøn Køreskole. fra Feb2017 er jeg sideløbende ved at videre uddanne mig som kørelærer til trailer, lastbil og bus.

Jeg tager mit ansvar for at lave nogle dygtige bilister alvorligt, og jeg vil også ruste dig bedst muligt til trafikken. Kvalitet for Grøn Køreskole er ikke bare tomme ord. Kvalitet for mig er at give god undervisning - den skal være sjov og varierende, fuld af masser af tips og råd, og det skal give dig noget med hjem. Målet er at du består dine prøver første gang.

Selvom om de fleste køreskoler er gået over til økonomiske biler, lærer de forsat ikke deres elever at køre energi- og miljørigtigt, da det kan være mere krævende, og slet ikke de 12 grønne råd, så man sparer op til 25% på brændstoffet. Vi skylder miljøet mindst mulig CO2 udslip. Så tag dit kørekort hos Grøn Køreskole, så vi sammen er med til at udvikle et moderne grønt samfund og samtidig sparer penge.

Det at få et kørekort er omfattende med både undervisning , teoriprøve og køreprøve. Møder du op, gør jeg min del.​

Jeg er kendt for at kunne snakke med alle mennesker. Humor - det elsker jeg. Vi mennesker er forskellige og vores forskellighed er det, der er udfordrende for mig som kørelærer. Nogle har været udsat for en trafikulykke, andre har det svært med prøver, nogle har måske kørt bil lidt i forvejen, andre har aldrig. Men en ting er sikkert - Grøn Køreskole lader aldrig sine elever i stikken, og hjælper altid med deres udfordringer på en god, lærerig og afslappet måde. Vælger du Grøn Køreskole vil jeg sørge for at du får kvalitets undervisning og dit kørekort. Et kørekort, der kan gøre dig tryk i trafikken og spare dig for penge.

Vores kørelektioner planlægger vi i fællesskab og uden for skole/arbejdstid er ofte også en mulighed, Det samme med manøvrebane og køreteknisk anlæg.

Vælg Grøn Køreskole, så vi sammen kan gøre en forskel. En lille forskel er en start.

Med venlig hilsen

Hr. Kørelærer

Leander Kokspang​

​Teorilokalet

For at gøre det nemt for dig, ligger teorilokalet central placeret i Haarby:

Grøn Køreskole Haarby ligger køreskolen centralt ​på Algade 1 tv, 5683 Haarby​

Se min gennemgang af kørekort undervisning her

I teorilokalet holdes alm. teoriundervisning. Der holdes også møder og udlån af materialle til:

Kom også gerne forbi med diverse spørgsmål om kørekort/holdstart.

Se de 12 grønne råd til at nedsætte Co2- udslippet, og lær at kører bil rigtigt!

En oversigt over brændstofforbrug og CO2-udslip for alle nye personbiler fås gratis på www.hvorlangtpaaliteren.dk

​Følg Grøn Køreskole på Facebook

På vores Facebook kan du holde dig opdateret med
​ vigtig information omkring køreskolen.

Anmeldelser

En masse elever har skrevet anmeldelse af Grøn Køreskole.

Kom ind og se, hvad de kan fortælle om vores arbejde.

Vi ses snart!

FIRMAINFORMATION

Grøn Køreskole

v/ Leander Kokspang

CVR: 32174981​

ADRESSEINFORMATION

Nørregade 56, Odense C

Algade 1 Haarby​

Find vej med Google Map

KONTAKTINFORMATION

Tlf.: 20 10 38 25

E-mail: leanderk@live.dk